Lepota

Lepota rok in nog

Osnovna manikira

Roke so ogledalo urejenega videza, zato je redna nega rok in nohtov nepogrešljiv del osebne higiene tudi za moške. Osnovna manikira zajema urejanje obnohtne kožice, krajšanje in oblikovanje nohtov ter zaključno nego.

Permanentno lakiranje roke/noge

Z nanosom laka se nohti ohranjajo zdravi, ob enem pa se noht zavaruje in tako zmanjša možnost za plastenje in lomljenje nohtov.
​Permanentno lakiranje je na rokah obstojno vsaj 14 dni, na nogah pa je potrebna menjava zaradi same rasti nohta, običajno na mesec dni. Storitve ne izvajamo ob spremembah nohtne plošče. Izjema so diagnosticirane spremembe, katere niso kontraindicirane.

Parafin nega dlani/stopala

Terapevtska toplota parafinskega voska pomaga pri nevrodermatskih in revmatskih obolenjih. Parafin zadržuje vlago v koži, zato se svetuje pri suhi, razpokani koži, kateri primanjkuje vlage in maščobe.

Estetska pedikura

Estetska pedikura vključuje kopel, odstranjevanje trde kože na petah, urejanje obnohtne kožice ter krajšanje nohtov.

Zahtevna pedikura

Medicinska pedikura je zahtevna oblika pedikure, kjer se posebno pozornost nameni odstranjevanju hiperkeratoze. Odstranjuje se trdo kožo, ragade, otiščance, kurja očesa in vraščene nohte ter očisti obnohtne kanale.​

Mini suha pedikura

Pedikura vključuje mehčanje in tretiranje poroženele kože, krajšanje in oblikovanje nohtov, urejanje obnohtne kožice ter nanos kreme.

Obrvi in trepalnice

Keratinsko vihanje trepalnic

Keratinski nanos naravne trepalnice nahrani in okrepi vse od korena do konic. Naravnih trepalnic se ne poškoduje, vendar neguje in ob enem zaviha. S tem se doseže bolj odprt pogled, naraven videz vihanja in ob rednih obiskih daljše naravne trepalnice. Zavihane trepalnice postanejo bolj vidne in delujejo gostejše, saj jih keratinska obloga nekoliko odebeli. Obstojnost je odvisna od oblike naravnih trepalnic, v povprečju 8 tednov. Sčasoma prične privihanost postopoma upadati in trepalnice se povrnejo v prvotno obliko. Nudimo tudi barvanje trepalnic.

Laminacija obrvi

Laminacija je postopek trajnega oblikovanja obrvi, s katerim dlačicam spremenimo smer, da dobimo želeno obliko obrvi.
Postopek NI PRIMEREN za osebe z zelo redkimi, tankimi in kratkimi obrvmi.


Oblikovanje obrvi

Obrvi so okvir obraza, zato je njihova
urejenost izjemno pomembna. Oblikovanje obrvi se izvaja s pinceto. Glede na obliko obraza, želje in stanje naravnih dlačic, se oblikuje lok, ki vizualno izboljša globino in videz oči. Po končanem oblikovanju, lahko storitev zaključimo z barvanjem obrvi.

Depilacija

Depilacijo izvajamo s trakovi, sladkorno pasto ali voskom v granulah. Nudimo depilacijo rok, nog, bikini predela, pazduh, trebuha, hrbta, obraza in brčic.